Trä är ett fantastiskt material. Föremål i trä har en inbyggd förmåga att kunna finnas i olika stilar och olika trender nästan samtidigt. En sliten trämöbel kan gå från att vara färdig för sopstationen till att vara en liten juvel i hemmet i en ny stilart på bara ett par dagar. Nya objekt kan skapas i trä som helt smälter in i den tidsanda som råder i miljön.

Så inte är de väl konstigt att vi älskar trä? Vi hjälper dig gärna att skapa nya, eller bevara gamla, älskade föremål i trä. Möbler och inredning som är stabila, vackra och varaktiga. Kom in med din skiss, dina tankar och idéer så kan vi tillsammans göra en plan hur det skall förverkligas.

Vi ses!

närbild Vinterfönster

Zinkad lådfront i två träslag

Ekplank närbild

4 gamla trädörrar


Jag älskar att renovera gamla fönster och dörrar. Det är så härligt att gamla byggnadsdelar, som från början är gjorda i rätt material, kan ha nästan evigt liv. Och även vid svåra skador så är det ofta värt att fälla in nytt, friskt trä i ramen. Sista lösningen är att bygga ett nytt fönster som är snarlikt husets övriga "ögon".

Det finns många sätt att lösa uppgiften på. Vi kan bygga skräddarsydda förvaringsmöbler med fanerade skivor, dom fylls ändå med mer charm än fabrikstillverkat. Dessutom blir ytbehandlingen helt fri och där kan du få en möbel i ett "enkelt" material att ändå skilja sig från mängden.

Men givetvis jobbar vi gärna med gamla tekniker och i massivt trä. Att sinka lådor på det gamla sättet kostar givetvis lite extra men det ger också så mycket mer personlighet och styrka till möbeln.

Platsbyggda kök. Vi gör skåpstommar som är några hundralappar dyrare men så vansinnigt mycket mer stabila och långlivade än billiga kök. Platsbyggt ger också möjligheten att till fullo utnyttja takhöjden och väggbredden utan kompromisser - så som man byggde kök förr helt enkelt!

Inredning med trä är ett naturligt val.